Okulumuz Hakkında

Tekiryaylası İlkokulu
Tekiryaylası Mevkii/Alpuğan Köyü/Durağan/SİNOP
0368 424 11 83
03684241193
https://tekiryaylasiilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :898
Öğretim Şekli :Tam Zamanlı

Öğretim Şekli

Tam Zamanlı

Ders Başlama ve Bitiş

08:30 - 14:30

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Kaloriferli

Servis Bilgisi

Öğretmen servisi bulunmamaktadır.

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kurumumuz Durağan ilçe merkezine 35 km uzaklıkta Sinop il merkezine 141 km uzaklıktadır. Deprem güçlendirmesi kapsamında olduğu için kurum binamız tahliye edilmiş olup Durağan ilçe merkezine 22 km, Sinop il merkezine 134 km uzaklıkta bulunan Çerçiler İlkokulu binasında eğitim öğretime devam etmektedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yerleşkemizin bulunduğu köyde market, fırın vb. ihtiyaçları karşılayabilecek bir işletme bulunmamaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Beslenme Dostu Okullar Projesi

Diğer Hususlar

Kurumumuz Şehit Engin Şahin YBO Müdürlüğüne bağlı ve aynı kampüste eğitim vermektedir. Deprem güçlendirmesi kapsamında Şehit Engin Şahin YBO ve ona bağlı olan Tekiryaylası İlkokulu kurum binamız, pansiyon ve lojmanımız tahliye edilmiş olup ortaokul kadememiz Durağan ilçe merkezinde bulunan Durağan Anadolu Lisesi binasında, ilkokulumuz ilçe merkezine 22 km uzaklıkta bulunan Çerçiler İlkokulu binasında taşımalı olarak eğitim öğretime devam etmektedir.